Blockchain-puremat: Mitä nouseva inflaatio voi tarkoittaa Bitcoinille ja Yhdysvaltain dollarille

Bitcoin on työkalu välttää poliisin kiristys Nigeriassa, keskitettyä sosiaalista mediaa sensuroidaan Thaimaan mielenosoitusten keskellä ja keskuspankin pääjohtaja Jerome Powell kertoi, että keskuspankki tarkistaa aiemman 2 prosentin inflaatiotavoitteensa seuraavan vuosikymmenen aikana.

Luet Blockchain Bites , päivittäin Roundup keskeisimpiä tarinat blockchain ja crypto uutisia, ja miksi ne ovat merkittäviä. Voit tilata tämän ja kaikki CoinDeskin uutiskirjeet täältä

To torjumiseksi kiristystä ja pakkokeinojen poliisin Nigeriassa, jotkut, kuten Nigerian ohjelmoija Adebiyi David Adedoyin, ovat siirtymässä Bitcoin . Human Rights Watch on dokumentoinut trendin maassa, jossa poliisi pidättää kansalaiset, määrittää heidän elämänsäästönsä pakottamalla puhelimiin ja takavarikoimaan sen. Se melkein tapahtui Adedoyinin kanssa. „Rahat, jotka he keräsivät päästääkseen minut menemään siinä tapauksessa, olisivat olleet paljon enemmän, jos minulla olisi enemmän rahaa tililläni. Mutta minulla oli suurin osa rahastani bitcoinissa ”, Adedoyin kertoi. Poliisi etsii vähemmän todennäköisesti bitcoin-lompakkoa, hän sanoi.

Bitcoin-rahaston

Fidelity Investmentsin päästrategi Peter Jubber käynnistää uuden Bitcoin Code indeksirahaston . „Wise Origin Bitcoin Index Fund I, LP“ on ilmoitettu keskiviikkona aamuna Securities and Exchange Commissionille, ja sillä on vähintään 100 000 dollarin sisäänosto ja se on viimeisin esimerkki Wall Streetin veteraanien lämpenemisestä bitcoiniin. Wise Origin linkittää takaisin Fidelity Investments -yritykseen Jubberin ja Fidelityn välityspalvelu- ja jakeluyritysten välityksellä. Molemmat on asetettu saamaan myyntikorvauksia uudelta rahastolta. Se jakaa myös Bostonin toimistorakennuksen Fidelityn kanssa, Danny Nelson raportoi.

Thaimaan keskitetty sensuuri hallitusten vastaisissa mielenosoituksissa korostavat suurten sosiaalisen median alustojen, kuten Twitter ja Facebook, haavoittuvuutta, CoinDeskin Sandali Handagama raportoi. Thaimaan digitaaliministeri Puttipong Punnakanta sanoi, että viranomaiset jatkavat keskiviikkona keskustelua Internetistä – mukaan lukien Facebook-sensuuri ja mahdollinen puuttuminen Twitteriin – yrittääkseen rajoittaa maassa hajautettujen poliittisten toimien perusteita.

Vaihto kiristys Uuden-Seelannin pörssi on pysäyttänyt kaupankäynnin kolmantena päivänä peräkkäin seurauksena rikollinen cyberattacks. Kohdennettu häiriö ilkeästä toimijasta on koputtanut NZX-pörssin isännöintipalvelun. Spark on koputtanut sen ajoittain offline-tilassa. Rikolliset, jotka saattavat olla yhteydessä Amada Collective- ja Fancy Bear -verkkoyhteisöihin, vaativat bitcoinia iskujen lopettamiseksi. Viime viikkojen aikana ryhmä on myös yrittänyt kiristää bitcoinia PayPalista, MoneyGramista, YesBank Intiasta, Braintree ja Venmosta, CoinDeskin Sebastian Sinclair kertoo.

Blockchain LINE -viestintäjättilähellä

LINE on käynnistänyt käyttäjille tarkoitetun lompakon digitaalisten omaisuuksien hallintaa varten ja blockchain-alustan, jossa kehittäjät voivat antaa omia rahakkeitaan, merkitä digitaalisia omaisuuksia ja ajaa hajautettuja sovelluksia (dapp). Lompakkopalvelut ovat saatavana vain Japanissa, lanseerauksen yhteydessä, missä LINE on erityisen tunnettu. Yritys, jonka viestisovelluksella on 84 miljoonaa käyttäjää, pyrkii hyödyntämään nykyistä verkkoaan käynnistämään symbolisten talouksiensa kehityksen ja nopeuttamaan omien blockchain-alustojensa pohjalta rakennettujen monien sovellusten omaksumista – erottaen sen muista viestisovellusten blockchain-kokeista.