„Bitcoin is onze beste hoop“ – MicroStrategy CEO

Micheal Saylor, CEO van Microstrategy, heeft gezegd dat Bitcoin het bedrijf een kans biedt om waarde op te slaan. Volgens hem kan de angst om alles te verliezen als gevolg van de dreiging van inflatie worden tenietgedaan door te investeren in Bitcoin, dat kan fungeren als een veilige haven voor schatkistreserves.

Om de bovenstaande reden zei de CEO „Bitcoin is onze beste hoop“ in een van zijn recente tweets

Saylor voegde eraan toe dat Microstrategy, net als elk ander bedrijf, op aandelen handelde. Maar het verschil hier is dat waar ze op handelen Bitcoin is, dat in hun schatkistreserves zit.

Na het toevoegen van de huidige inzet van $ 650 miljoen op Bitcoin aan het bezit van Microstrategy, is het bedrijfsbelang in BTC uitgegroeid tot meer dan $ 1 miljard.

Het bedrijf had in augustus voor het eerst BTC gekocht ter waarde van $ 250 miljoen, daarna kocht het er nog een ter waarde van $ 175 miljoen voordat het onlangs nog een ronde van de crypto-activa kocht voor $ 50 miljoen.

Microstrategy recente $ 650 miljoen Bitcoin-weddenschap

MicroStrategy heeft de verkoop afgerond van $ 650 miljoen aan converteerbare obligaties met een rentepercentage van 0,750%. Het geld dat door deze verkoop wordt gegenereerd, zal naar verwachting worden gebruikt voor de aankoop van meer Bitcoin voor het bedrijf.

Het bedrijf zei in een blogpost verder dat het van plan is de gegenereerde inkomsten in Bitcoin te investeren. Het bedrijf zou echter eerst zijn kapitaalbehoeften en andere fondsen verwijderen die mogelijk nodig zijn voor zijn bedrijfsactiviteiten.

Het aanvankelijke bod was $ 400 miljoen, maar werd later verhoogd tot $ 550 miljoen. Citi-analisten hadden het bedrijf een bearish call gegeven voor zijn Bitcoin-net, maar dat heeft hen niet afgeschrikt, aangezien er nog steeds $ 100 miljoen voor het oprapen ligt.

Renaissance Technology, een hedgefonds dat naam heeft gemaakt vanwege zijn vermogen om enorme opbrengsten te genereren, koopt sinds het begin van het jaar aandelen Microstrategy op.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.